lunes, 18 de julio de 2011

Luna Park i estiu, sinònim de danses tradicionals i sardanes

Un any més, s'inicien les exhibicions de danses tradicionals catalanes i sardanes en el marc de l'estiu i a l'Escala.


Novament, l'empresa de jocs recreatius Luna Park de Riells, dirigida pels germans Palomeras, ha apostat per les músiques i danses de casa nostra per tal d'obsequiar a tots els estiuejants i amants de la cultura catalana amb 3 noves exhibicions que mostrin la riquesa de les danses i les músiques de Catalunya.


Amb l'actuació de la cobla local La Principal de l'Escala (a la interpretació musicals dels balls i les sardanes) i del Grup de Danses La Farandola del CER (a l'execució de les danses), aquest dimarts 19 de juliol s'iniciarà la primera de les exhibicions, a partir de les 10 de la nit (22 h) a les terrasses del complex Luna Park de Riells, ubicat entre el final del carrer Camí Ample i l'inici de la platja de Riells. Les dues restants exhibicions seran els dimarts 9 i 23 d'agost.


Per a aquesta primera actuació, és previst que s'interpretin 4 sardanes ben airoses, escollides lliurement per la cobla, i 5 danses tradicionals: El Galop de cortesia de Gurb, El Rotlletó del Pallars, Les Danses de Vilanova i la Geltrú, Les Majorales d'Ulldemolins i Les Nyacres del Golf de Roses.


Cal agrair a l'empresa organitzadora l'aposta que, any rere any, fa en pro de la cultura i, sobretot, de les músiques i danses de Catalunya. Felicitats per la continuació del projecte.


Ahh, us hi esperem!!!

No hay comentarios: