lunes, 30 de noviembre de 2009

Poca participació en la consulta sobre el monument de l'Escala Ciutat Pubilla 2010. Dotze persones han fet arribar la seva opinió a l'organització


La Comissió Organitzadora de l'Escala Ciutat Pubilla de la Sardana 2010 haurà de valorar en els propers dies quina és la ubicació que escolleix per al monument que es farà per commemorar que el municipi acull aquest esdeveniment.

Durant el període de 10 dies (del al 6 al 15 de novembre), tothom que ho va desitjar va poguer opinar al respecte, a través de la pàgina web municipal (www.lescala.cat). Amb aquesta opció, la comissió organitzadora volia recollir el màxim d'opinions possible, abans de prendre la decisió final.

Només dotze persones foren les que utilitzaren aquest sistema per decantar-se per una ubicació, amb un nombre d'opcions diferents important. L'entorn de la Platja -amb diferents ubicacions possibles- fou el més esmentat per les persones participants, tot i que també hi hagué qui preferia el passeig Lluís Albert (davant el restaurant El Roser II), la zona de Riells o la Punta, entre altres possibilitats esmentades.

L'escassa participació, però, fa molt difícil extreure'n conclusions representatives. En tot cas, els membres de la Comissió Organitzadora analitzen les diferents opcions i hauran de prendre una decisió al respecte, per tal que l'escultor pugui tenir temps per tenir a punt l'obra de cara a la primavera vinent, quan l'Escala iniciarà el seu pubillatge.

No hay comentarios: