domingo, 13 de diciembre de 2009

Més de la meitat de les ampolles del cava commemoratiu de L'Escala Ciutat Pubilla ja s'han venut


L’Agrupació Sardanista Escalenca Avi Xaxu va participar amb una parada en el 1r Mercat de Nadal, que es va celebrar a l’Escala del 5 al 8 de desembre, i va vendre més d’un centenar d’ampolles del Cava embotellat per commemorar el títol escalenc de Ciutat Pubilla de la Sardana.



Foto: Sergi Corral


Aquest fet fa que, en poc més d’un mes, junt a les bodegues (Can Ratxelet, Can Talla, Els Barrils i Licors Solés) i les pastisseries (Empori, Juhé, Ministral, Nova Era, Hypnos i Torrent) de l’Escala, s’hagin venut més de la meitat de les ampolles del citat Cava de Ciutat Pubilla. A l'inici de novembre es van etiquetar un miler d’ampolles d’aquest brut natural elaborat pel celler Farré-Garriga i es van treure al mercat. L’ampolla, que es ven a 10 euros, és d’interès per als col·leccionistes per l’originalitat de la seva placa, dissenyada específicament per a aquest producte. Per aquest motiu, i com que el cava només es pot trobar als establiments escalencs, els organitzadors del pubillatge han obert una altra via per facilitar l’adquisició de l’ampolla a les persones que no vulguin o puguin fer el desplaçament fins al nostre municipi. Els interessats poden adreçar-se a l’Oficina de Turisme de l’Escala a través del telèfon 972 77 06 03 o de l’e-mail turisme@lescala.cat per fer la seva comanda. Els enviaments es faran per correu.


Foto: Sergi Corral


El cava és el resultat del cupatge de les tres varietats autòctones del Penedès: macabeu, xarel·lo i parellada. La particularitat de la seva etiqueta i placa és el disseny amb el logotip de l’Escala Ciutat Pubilla 2010.

No hay comentarios: