lunes, 30 de noviembre de 2009

Exposició de les imatges del concurs fotogràfic Joan Lassús. S'hi han presentat un total de 21 obres, de sis autors


L'Agrupació Sardanista Escalenca Avi Xaxu va entregar el vespre del dissabte 7 de novembre els premis del 2n Concurs Fotogràfic Sardanista Joan Lassús, en el marc de la inauguració de la segona edició de l'exposició temporal L'Escala Sardanista, en imatges, que es va poder visitar a la Sala d'Actes Municipal fins el dimecres 18 de novembre.


Eguany es van presentar 21 obres al concurs (5 més que en la 1a edició), corresponents a 6 autors diferents: Basili Gironès i David Falgàs de l'Escala, Àngfels Recasens d'Albons, Ma. Pilar Subich de Vilafant, Sergi Corral de St. Andreu Palomar-l'Escala i Sergi Ribas, d'Esplugues de Llobregat.



El jurat qualificador va ser format per: Josep Gifre, regidor de Cultura; F. Xavier Vila i Mitjà, pintor; Jaume Salvat i Pont, membre de la Comissió Fotogràfica Josep Esquirol; Ferran Magret i Perpiñà, fotògraf professional, i Ma. Rosa Pous i Font, en representació de l'entitat sardanista.


Després de deliberar, i tot remarcant l'elevada qualitat de les obres presentades, el jurat va emetree el següent veredicte:



- 1r PREMI, per a Maria Pilar Subich, amb l'obra "La mitja part", en què es veu el descans de la cobla enmig d'una audició.


- 2n PREMI, per a Sergi Corral, amb "L'ultim duet de contrabaix", en què juga amb la imatge del contrabaixista real de La Principal de l'Escala i el de la cobla de bronze.


- 3r PREMI, per a l'escalenc David Falgàs, amb "Sardana", en què es veuen les mans unides d'un grup de sardanistes en plena dansa.



A més del lliurament de premis, tots els participants van rebre un petit obsequi per part de l'organització, que ja està pensant en la 3a edició del Concurs Joan Lassús, que serà especial (seccions, apartats, etc.) amb motiu del títol de L'Escala Ciutat Pubilla de la Sardana 2010.

No hay comentarios: