martes, 23 de septiembre de 2008

El dimarts 30 de setembre es clou el Concurs Fotogràfic Joan Lassús



"La població altempordanesa de l'Escala, que té una gran tradició sardanista, ha convocat el I Concurs Fotogràfic Sardanista Joan Lassús "La Sardana en Imatges". En motiu de complir-se el 30è aniversari de l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu, l'entitat ha volgut fer un homenatge a l'il·lustre músic i fotògraf Joan Lassús (l'Escala 1901-1996), qui a més de tocar la tenora a l'antiga Principal de l'Escala, va recollir moltes imatges de la vida escalenca.

Es tracta de recollir imatges relacionades amb la sardana dins del context de la població. Fins el dia 30 de setembre es podran lliurar les fotografies, que es poden presentar en format digital amb una qualitat que garanteixi un ús gràfic, és a dir amb una qualitat mínima de 4 megapíxels.

La tramesa es pot fer mitjançant correu electrònic a concursjoanlassus@gmail.com, o bé de forma presencial. Cada instantània ha d'indicar el títol, l'autor, les dades personals de l'autor i el dia en que es va fer. Si l'opció escollida és la presencial, cal lliurar-ho a l'Oficina de Turisme de la plaça de les Escoles de l'Escala, dins d'un sobre en el que hi constaran les mateixes dades que les enviades per correu electrònic.

Les fotografies presentades a concurs seran emprades per confeccionar una exposició temporal, i les premiades s'utilitzaran per confeccionar el calendari sardanista escalenc per la temporada 2009-2010. Així mateix, les obres participants al concurs restaran dipositades en el fons fotogràfic de l'arxiu de l'Agrupació Sardanista Escalenca".

De Montserrat Juvanteny, extret de Diari de Girona (5 de setembre de 2008, p. 50)

No hay comentarios: