viernes, 3 de octubre de 2008

5 autors i 14 fotos pel I Concurs Fotogràfic Joan Lassús



El passat dimarts 30 de setembre va ser el darrer jorn de presentació d’instantànies al I Concurs Fotogràfic Sardanista Joan Lassús “La Sardana en Imatges”, concurs organitzat per l'Agrupació Sardanista Escalenca Avi Xaxu amb motiu del 30è aniversari de l'actual designació de l'entitat i que ha restat obert de juny a setembre d’enguany, englobant la temporada alta sardanista de la vila marinera.

Fins a 5 autors diferents han estat els que han participat en el certamen, els quals han presentat un total de 14 imatges.

S’han presentat la sra. Àngels Recasens d’Albons, el sr. David Falgàs de l’Escala i la sra. Ma Pilar Subich de Vilafant, amb dues fotos cadascun, el sr. Xose González de Barcelona, amb 4 fotos més, i un darrer participant, amb el pseudònim d’Esbotzada i amb el sobre tancat amb les dades corresponents, amb 4 darreres fotos.

Ara és el torn de constituir el jurat que ha d'escollir les 3 fotografies guanyadores del concurs. El citat jurat estarà format per: el sr. Xavier Vila Mitjà, pintor, cartellista i coordinador del butlletí mensual L'Escalenc; el sr. Jaume Salvat i Pont, fotògraf amateur, professor i membre de la Comissió Fotogràfica Josep Esquirol; un fotògraf d’ofici; un representant de l'entitat sardanista local, i un altre representant de l’Ajuntament, probablement el regidor de Cultura, el sr. Josep Gifre i Ribas.

El veredicte del jurat es farà públic i s'entregaran els premis el dia de la inauguració de l’exposició “L’Escala sardanista en imatges”, exposició temporal que durant 15 dies de novembre estarà instal·lada a la Sala d’actes de l’Ajuntament (c/ Pintor Joan Massanet, 34-36).

No hay comentarios: