miércoles, 22 de julio de 2009

Arriben els refilets de la cobla Els Rossinyolets

El dimecres 22 de juliol, enmig d'un ambient d'altes temperatures i d'una gran xafogor i humitat, arriba una nova audició de sardanes d'estiu a l'Escala. Com sempre, el punt de trobada serà el rovell sardanista escalenc, la Plaça de la Sardana (la Platja), a partir de les 10 de la nit.
Per la present ocasió, la formació musical convidada a amenitzar musicalment la vetllada és la cobla Els Rossinyolets, grup vinculat a l'Escola de Música de Cobla de Castelló d'Empúries. Com sempre, els joves intèrprets del conjunt castelloní han triat, junt a l'organització, una programació a consciència, ben balladora i que farà xalar de valent a tothom qui vulgui atansar-se a aquesta nova audició de sardanes. El repertori de peces serà el següent:
1) 50 aplecs a Gràcia, de Jordi Paulí
2) L'Antoni i la Montserrat, de Ricard Viladesau
3) En Miquel de Tona, de Miquel Vilà i Ferrer
4) Nostre casal, de Josep Vicens Xaxu
5) Les fonts de Caldes, de Pere Mercader
6) El parc de Sallent, de Francesc Mas i Ros
Alhora, l'organització ofereix la possibilitat a tothom de poder adquirir qualsevol talla de la samarreta de la present temporada sardanista estival 2009, A l'Escala, la ballem!, o el treball discogràfic Somni escalenc de la cobla local, La Principal de l'Escala.

No hay comentarios: