domingo, 6 de julio de 2008

L'inici d'un llarg camí: L'Escala Ciutat Pubilla pel 2010

El passat dilluns 30 de juny el plenari de l'Ajuntament de l'Escala, el qual és format per 13 regidors dels partits PSC, ERC, CiU, IV i EI, va acordar per unanimitat sol·licitar a l'Obra del Ballet Popular (OBP) que l'Escala sigui acceptada com a candidata a Ciutat Pubilla de la Sardana pel proper 2010.

Tots els grups municipals reconegueren la gran tradició sardanista de l'Escala (compositors, formacions, dansaires, etc) i per la difusió i nova embranzida que la dimensió sardanista ha pres de 3 anys ençà.

A més dels requisits mínims demanats per l'OBP, potencien la sol·licitud pel 2010 que el citat any es celebrarà el 140è aniversari del naixement del compositor escalenc més popular i estimat, Josep Vicens i Juli, l'Avi Xaxu, es compliran 50 anys de l'inici de les ballades de sardanes d'estiu els dimecres i serà l'any que l'Escala dedicarà a la cultura tradicional i popular.

Esperem que aquest llarg camí dugui a la nostra entitat i a l'Escala a bon port, que no serà altre que la proclamació de L'Escala Ciutat Pubilla de la Sardana de 2010.

No hay comentarios: