martes, 4 de agosto de 2009

Comencem l'agost amb la cobla Bisbal Jove

Hem deixat enrere el juliol sardanista de l'Escala i ara afrontem el mes d'agost amb les actuacions, audicions i ballades programades, la primera de les quals és la prevista per al dimecres 5 d'agost.
Com sempre, el punt de trobada és la Plaça de la Sardana, el rovell sardanista escalenc, i a partir de les 10 de la nit es començaran a sentir les notes de la formació musical escollida, que en aquest cas és la cobla Bisbal Jove.
Els joves intèrprets bisbalencs prou saben com n'és d'exigent el públic sardanista escalenc i és, per aquest motiu, que han confeccionat un repertori ben adient per l'ocasió i que esperen que sigui de l'agrat de tothom. Les composicions programades són:
1) Onades daurades a Palamós, de Xavier Cassanyes
2) Trencatimons, de Francesc Camps
3) La plaça del paraigües, de Carles Santiago
4) La sardana de les bruixes, d'Enric Sans
5) Al mestre Puigferrer, de Josep Coll i Ferrando
6) La Roca del Cargol, de Josep Vicens Xaxu
I no oblideu que encara podeu adquirir la samarreta que l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu ha dissenyat per la present temporada i que, enmig de l'ambient pre-Ciutat Pubilla, es resumeix amb un a frase ben fidel a la realitat: "A l'Escala, la ballem!". Si encara no la teniu, espavileu-vos, no sigui que us en quedeu sense per esperar-vos fins al final!

No hay comentarios: