domingo, 5 de abril de 2009

II concurs fotogràfic Joan Lassús-2009 , La Sardana en Imatges.



Concurs fotogràfic Joan Lassús -2009

Per segon any consecutiu l'Agrupació sardanista Avi Xaxu i com a novetat, la Comissió Fotogràfica Josep Esquirol , s'uneixen per organitzar i portar a terme aquest concurs fotogràfic , amb la sardana a la nostra vila, com a tema principal.

Aquest any us informem que el període del concurs comença abans i quedarà obert des de l'1 d'Abril fins al 30 de setembre, incloent-hi totes les celebracions sardanistes de la nostra vila i no només la temporada plenament estival.

Les bases per tal de poder participar al concurs les trobareu en paper ,a la oficina de turisme de l'Escala , a la plaça de les escoles. I l'enviament de les imatges es podrà fer via internet o correu electrònic a l'adreça: concursjoanlassus@gmail.com , o sinó portant directament les fotografies incloses en un CD , a l'oficina de turisme.

Coincidint amb l'Aplec de Sant Martí a primers de novembre de 2009 ,s'organitzarà una exposició i un audiovisual entorn al concurs amb totes les fotografies presentades. El dia de l'inaguració de l'exposició es faran saber els guanyadors del concurs , després que s'hagi reunit el jurat per deliberar les votacions.


No hay comentarios: