jueves, 6 de noviembre de 2008

S'inaugura "L'Escala sardanista, en imatges"


Aquest divendres 7 de novembre a partir de 2/4 de 9 del vespre, la Sala d’Actes Municipal, situada als baixos de l’Ajuntament (c/ Pintor Joan Massanet, 34-36), acollirà la inauguració de l’exposició fotogràfica temporal “L’Escala sardanista, en imatges”, una mostra derivada del I Concurs Fotogràfic Sardanista Joan Lassús, convocat enguany durant la temporada alta de sardanes (juny-setembre) de la vila marinera.

14 són les imatges participants de 5 autors de diferents poblacions (Albons, l’Escala, Barcelona i Vilafant), però també s’hi podrà veure alguna instantània de sardanes realitzades pel propi Joan Lassús, fotògraf i músic escalenc que va formar part de l’antiga Principal de l’Escala (entre 1939 i 1957).


Durant l’acte d’inauguració es farà públic el veredicte de les 3 fotografies guanyadores, que s’empraran per il·lustrar el calendari sardanista escalenc de la propera temporada 2009-2010.

El jurat encarregat de valorar les instantànies participants i deliberar al respecte, ha estat format per: sr. F. Xavier Vilà i Mitjà, pintor i coordinador del butlletí L'Escalenc; el sr. Jaume Salvat i Pont, fotògraf amateur i membre de la Comissió Fotogràfica Josep Esquirol; el sr. Ferran Magret i Perpiñà, fotògraf professional; Ma. Rosa Pous i Font, membre de l'Agrupació Sardanista Escalenca Avi Xaxu, i el sr. Josep Gifre i Ribas, regidor de Cultura i en represntació de l'Ajuntament.


L’exposició romandrà oberta fins el proper 19 de novembre i els horaris de visita són: de dimarts a dissabte, de 17:15 a 20:15 h, i diumenges i festius d’11 a 13 h.

No hay comentarios: