miércoles, 22 de agosto de 2012

I abans de la 29a Nit de la Sardana, la darrera audició senzilla amb La Principal de Cassà


El mes d'agost es va escolant llànguidament i, amb ell, també es van finint els dimecres del vuitè mes de l'any. Amb l'anunci ja fet que, finalment i amb l'ajuda i col·laboració del públic i dansaires sardanistes, es podrà dur a terme la 29a Nit de la Sardana el proper dimecres 29 d'agost, per al dimecres 22 d'agost resta la darrera de les audicions senzilles previstes en el 53è Cicle Estival de Sardanes de l'Escala.

Per amenitzar musicalment la vetllada, es comptarà amb la participació de la cobla La Principal de Cassà, una cobla prou coneguda a la vila marinera i que tindrà la gentilesa de presentar, en exclusiva i abans de la presentació oficial, el nou cd que ha enregistrat, titulat "Un tomb per la Sardana", una aproximació per ordre cronològic a la nostra dansa, des de les sardanes més antigues fins a les més modernes. A més, la formació cassanenca ha dissenyat un repertori ben combinat que, de ben segur, serà de l'agrat de tots els sardanistes:


1a) Joves triomfants, de Lluís Alcalà
2a) El jardí de Sant Boi, de Josep Ma. Boix (obligada de tible)
3a) Tots a la festa, de Lluís Pujals
4a) Gota d'aigua, de Joan Calders
5a) La segadora, de Josep Vicens Xaxu
6a) El sereno, de Josep Coll i Ligora


Es recorda a tots els sardanistes i a tothom que l'organització posa a la venda els números per al sorteig del lot setmanal i que a la parada de l'entitat també s'hi pot trobar material sardanista (diferents discs compactes o samarretes sardanistes) o participacions a 3 € i dècims + donatiu a 23 € del número 18456 de la Grossa de Nadal el número de la sort que, des de l'any passat, disposa l'Agrupació, ja que és una data molt vinculada a la vida de Josep Vicens i Juli, l'Avi Xaxu.

D'aquesta manera, amb el sorteig o adquirint material o loteria, es pot contribuir a sufragar les despeses de contractació de les cobles i es pot col·laborar a poder completar el calendari d'actes de la temporada sardanista estival, amb la celebració de la 29a Nit de la Sardana, que prendrà el nom de "La Nit del Col·laborador" i que s'esdevindrà el proper dimecres 29 d'agost.

Us esperem a totes i a tots en aquesta nova ballada, col·laborant amb l'organització, fent ben viva la Sardana a l'Escala.

No ens falleu!!!

No hay comentarios: