miércoles, 30 de enero de 2008

L'Escala tanca la temporada sardanista 2007-08 amb les sardanes de Carnaval

Després que l’any passat l’Agrupació sardanista Avi Xaxu recuperés l’audició de sardanes que anys enrere era tradicional a la vila marinera per les diades de Carnestoltes, enguany l’Escala tanca la temporada sardanista 2007-2008 amb aquesta tradicional ballada, que s’esdevindrà el dissabte 2 de febrer, dissabte de Carnaval.

L’acte, que està programat a la Plaça de la Sardana (La Platja) i que en cas de mal temps es traslladaria al Pavelló Municipal d’Esports, s’iniciarà a les 12 del migdia i anirà a càrrec de la cobla Els Rossinyolets de Castelló d’Empúries, que desgranarà el següent repertori de 5 composicions: Festa mil·lenària, de Joan Fontàs; A Mataró, de Ricard Viladesau; Records de dansaire, del mestre Lluís Albert; En Roc petit, de Josep Saderra; i Festa anyal, de Josep Ma. Soler. L’esdeveniment serà clos amb el ball de La Farandola, ben identificatiu de l’Escala sobretot en aquestes diades festives, i que en l'actualitat rarament és interpretat amb instruments de cobla.

Amb aquest darrer acte es deixa enrere una temporada sardanista, però l’entitat escalenca ja té apunt el calendari de la temporada 2008-2009, el qual durant els primers dies de febrer serà penjat a internet (www.lescalasardanista.blogspot.com) i del qual se’n farà una edició de butxaca que sortirà al carrer també properament.

No hay comentarios: