miércoles, 2 de enero de 2008

Aplec del Sol ixent .Montgó 2008 -Les Fotos

Bon dia escalencs !

Passat un dia de descans i somnolència després de la nit de cap d'any i l'aplec de Montgó , ja es hora de fer balanç de l'acte en forma de fotos .

la Jornada va anar en tot moment segons el previst , ja de matinada vam preparar els cartells de guia per arribar fins dalt la torre de Montgó. Un cop a dalt ens rebia la torre ben il·luminada .


A les 6 del matí tornavem a enllestir tots els preparatius per l'aplec . Finalment ja estava tot llest , només hi faltava la gent , la xocolata , la cobla i les sardanes.


La xocolatera en cap de l'agrupació i les ajudants de primera .


Ales 7.20 aproximadament començava la ballada de sardanes , tot coincidint amb les primeres llums del dia . Rotllanes al voltant del foc , ja que el fred era ben viu (o,5ºC)


La Cobla La Principal de l'Escala ben abrigada ! Ens va oferir un bonic repertori . Final de Festa amb "La Bona Festa" d'en Xaxu , versió 2.0




I ,no podien faltar les fotos de la sortida de sol , uns núvols (estrats) enganxats arran de mar , degut al fred ambiental , ens van fer una mica la guitza , però al final el primer sol de l'any es va deixar veure.

BON ANY 2008!

No hay comentarios: