lunes, 22 de noviembre de 2010

l'Obligat de Sardana , emissió ON-LINE

Sardanistes!

Bona notícia! l'Obligat de Sardana de Ràdio l'Escala , ha arribat als dominis d'internet gràcies al nou blog de Ràdio l'Escala: http://radiolescala.blogspot.com/ .

D'aquesta manera , qui ho desitgi podrà escoltar l'espai més sardanista de les ones escalenques des de qualsevol indret del Món mundial. Només en un cop de "clic" i un cop de "play" a la barra de menú d'aquest espai web podreu gaudir d'aquest programa de ràdio setmanal (Dissabtes i Diumenges) , editat per l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu i conduït per en Jordi Gallegos i en Carles Pous.

Els responsables de Ràdio l'Escala "pugen" el programa a la web cada Dilluns , un cop ha passat el cap de setmana.

En aquest mateix blog hi teniu l'enllaç directe al marge superior esquerre d'e la plana.

Salut i sardana per molts d'anys!

jueves, 11 de noviembre de 2010

Innaguració de l'Exposicó del III Concurs fotogràfic Joan Lassús


l'Escala Sardanista en Imatges


Divendres 12 de Novembre s'innagura la tercera exposició del Concurs Fotogràfic Joan Lassús , edició 2010.

l'Acte s'obrirà a les 19h a la sala d'exposicions municipal , a l'Ajuntament de l'Escala. Durant l'acte es lliuraràn els premis als guanyadors i tothom podrà gaudir de les més de 40 fotografies presentades en aquesta edició del 2010. Això suposa un record de participació de totes les edicions del concurs i al mateix temps una consolidació del concurs , dins de l'agenta sardanista i cultural de la vila.

Aquest any que l'Escala és Ciutat Pubilla de la Sardana , no podía faltar una referència especial a aquest esdeveniment , i els directors del concurs han creat una categoría especial , dedicada expressament a aquesta celebració.

Des de l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu , la Comissió de l'Escala Ciutat Pubilla i l'Organització del Concurs Joan Lassús , us convidem a l'innaguració de l'acte i que visiteu l'exposició entre el 12 i el 21 de Novembre.

US HI ESPEREM!