martes, 23 de marzo de 2010

Novetats sardanistes -Març de 2010.



Amb pas ferm cap a la proclamació de l'Escala Ciutat Pubilla de la Sardana 2010

Aquest Març ja hem donat l'empenta definitiva cap a la proclamació de Ciutat Pubilla a partir del cap de setmana del 24 i 25 d'Abril. El dia 7 de març es van engegar ja definitivament els motors d'aquest any tant especial per l'Escala.

En aquella jornada es van presentar els Sardanistes d'Honor : Carles Pous i Joana Pérez com homenatge a tota la seva trajectoria al costat de la sardana, la Pubilla de Noces d'Or : Marta Falgàs, la pubilla de l'Escala Ciutat Pubilla 2010: Eva Guinart i finalment s'ha nomenat com sardanistes de mèrit en categoría infantil : Joan Lagares i Joana Costa. En Josep Vilabrú serà l'encarregat de fer la lliçó magistral.



Vicky Penya serà l'encarregada de donar el Missatge al Món Sardanista , mentres que Josep Tero i Carme Callol seràn els encarregats de donar el Missatge de Ciutat Pubilla.


Aquella mateixa jornada es va presentar l'audiovisual conmemoratiu de l'Escala Ciutat Pubilla sota el títol de l'Escala i la Sardana , el qual fa una repassada exhaustiva a tota l'història sardanista de l'Escala. l'Audiovisual es fruit d'un gran treball documental de Jordi Gallegos i Carles Pous i el muntatge tècnic de Sergi Corral.



Aquest audiovisual en format DVD el podreu adquirir al preu de 10€ per unitat, a l'oficina de turisme de la Plaça de les Escoles hi ha a disposició una llista per solicitar-ne una còpia , previ- pagament. Si a algú li és impossible passar-se per l'oficina de turisme el pot demanar per via correu electrònic a la següent direcció : concursjoanlassus@gmail.com

Després dels actes a la sala d'exposicions municipal , es va sortir a plaça i La Principal de l'Escala va oferir tres sardanes de vermut. El nombrós públic que acudí a la presentació s'animà ràpidament a ballar.